Salutare dragii noștri,

Vă scrim cu drag, noi membrii clubului Top Toastmasters. Pe 5 iunie 2012 ne-am adunat încă o dată la Orange Studio Cafe așa cum ne este obiceiul. Nimic nu poate fi mai constructiv decît o ședință de terapie prin oratorie, unde se adună oameni frumoși și dragi nouă.

Azi ne-am delectat cu discursuri de spirit. Oratorii noștri „s-au trădat”. Am aflat gîndurile lor, reflecțiile și întrebările pe care și le pun cel mai frecvent. Poate e o coincidență sau ba, dar cei 3 speakeri au vorbit despre universul interior al omului, așa că vă dați seama cum ne-am simțit după ședință. Și ce credeți?
Care au fost cuvintele-cheie ale discursurilor? Surprinzător sau ba, dar acestea au fost: învingător, și succes. Cu siguranță putem construi un profil psihologic al oamenilor care vin la ședințele Toastmasters. Și concluziile ne bucură.

Canicula nu ne împiedică să fim energici și perseverenți. Haideți să folosim vara cît mai eficient. Seneca a spus „Succesul stă în mare parte în voința de a învinge, deci, să ne străduim și să ne stăruim”.

Vă așteptăm alături de noi în fiecare marți la 19:00, la Orange Cafe Studio, str. Mihai eminescu 60.

Cu drag echipa Top Toastmasters Club

P.S. Niciodată nu e tîrziu să înveți a supune un public, o scenă.