Dragi prieteni. Pe 22 mai 2012, Top Toastmasters Club a avut parte de un eveniment foarte important și anume lansarea oficială a clubului ca parte din comunitatea internațională Toastmasters.
Chiar dacă am depus în comun mult efort pentru organizarea evenimentului, nu am deviat prea mult de la programul obișnuit al ședințelor.
De data asta am avut mult mai mulți invitați și cu această ocazie vrem să le mulțumim pentru susținere: lui Daniel Costea și Cătălinei Iucal care sunt mentorii nostri prețioși, lui Dumitru Caminschi și Ryan Elembaum-sponsorii clubului, lui Nabil Hassim-președintele Chișinău Toastmasters Club, Sergiu Soltan-președintele JCI Moldova, Marianei Țurcan-director executiv Asociația pentru Dezvoltare Creativă și încă mulți alții.
La hotelul Vila Verde lucrurile au decurs conform programului. Am avut 3 speakeri minunați, 3 evaluatori și întreg setul de specialiști indispensabili unei ședințe. Dar și la acest eveniment au cîștigat cei mai buni dintre cei mai buni, astfel încît Segiu Toma a plecat cu distincția de cel mai bun orator, Ilie Dercaci-cel mai bun evaluator, iar cel mai bun table topics master a fost ales prin vot secret și direct Dumitru Caminschi.
Acum sîntem și mai mulți, și mai cointeresați de dezvoltare calităților oratorice și de leadership în cadrul clubului Top Toastmasters. Echipa noastră are 20 oameni frumoși, dar și prieteni buni care ne sunt alături la fiecare ședință. Vă mulțumim pentru tot, pentru cele 2 ore petrecute minunat, astfel încît să putem spune sincer că ne reușește să combinăm utilul cu plăcutul.
Fiți alături de noi în fiecare marți la ora 19:00 la Orange Cafe Studio.

Cristina Burlacu -Vicepreședinte pe Relații Publice