A fost odată ca niciodată în Chișinău un Club Toastmaster. Și era el frecventat de oameni cu ambiție, frumoși la chip, la suflet. Cam așa încep poveștile frumoase și raportul nostru de activitate, or seara de 13.03.2012 a fost una frumosă și dinamică, facebook-ul ne-o confirmă.
Totul a început cu întrebarea „ce cauți tu aici”?
În acest mod a fost deschisă întrunirea de azi. Am găzduit bucuroși mireni și oaspeți de tot felul la curtea noatră de pe Eminescu 40 Orange Studio Cafe: cîteva fete din Romania, studente la farmaceutică, un tînăr tătic a 3 copii din Bălți ce vrea să creeze în orașul său o filieră Toastmaster Club și încă mulți alți oameni interesanți.
Viteazul Andrei Rudoi, Toastmasterul de azi a cîștigat un mic concurs organizat de Alex Bordea și s-a ales cu un mini ghid de artă a comunicării. Maximele despre oratorie l-au plasat în vîrful piramidei, deci nu ezitați și voi să filozofați un pic și să postați expresii și maxime cunoscute chiar pe pagina noastră de facebook .
Regina-orator de azi, aleasă prin vot universal și secret este Doina Fortuna, care și-a făcut debutul. Îi urăm multă inspirație și succese mari în toate și în oratorie inclusiv.
Evident, în regatul nostru, voia bună și dispoziția se simt ca la ele acasă. Hohote de rîs au curs la vale, iar vedeta serii a fost un Zeu în miniatură din Siria-simbol al sexualității și vitalității.
Amintim că în clubul nostru au rămas doar 3 locuri disponibile, așa că grăbiți-vă să deveniți membri, dacă nu ați făcut-o încă și nu uitați să faceți share la povestea noastră din această seară.
M-am suit pe-o roată și v-am spus povestea aproape toată.

Cu respect: Cristina Burlacu- Vice President Public Relations