– Ce te face sa revii mereu la Toastmasters? – a fost una din intrebarile care s-au auzit in cadrul interviului organizat de Alexandru Pitei la sedinta din seara zilei de 23 octombrie.
– Revin aici pentru ca imi place mult atmosfera si oamenii pe care ii cunosc, pentru ca abilitatile pe care le dobandesc aici ma ajuta mult si in viata de zi cu zi, si pen tru ca odata cu fiecare sedinta devin din ce in ce mai bun in comunicarea cu cei din jur.

Acest raspuns, din punctul nostru de vedere, al echipei Top Toastmasters Club, a evidentiat foarte bine toate punctele forte ale clubului, si tocmai datorita faptului ca venim aici pentru a creste si a ne dezvolta nu doar abilitatile oratorice, ci si anumite aspecte ale perosnalitatii, discursurile speakerilor adesea capata un caracter educativ.

Astfel, la aceasta sedinta Lilia Cotelea ne-a reamintit mai multe aspecte despre importanta alimentelor pe care le consumam si efectul acestora asupra sanatatii, Alexandra Zuzu ne-a vorbit despre alegerile pe care le facem de-a lungul vietii si cum acestea ne definesc personalitatea, Nina Gheorghita ne-a vorbit despre pilonii pe care se bazeaza o prietenie adevarata, iar Alexandru Pitei si-a organizat discursul intr-o forma mai inedita de aceasta data, si anume sub forma unui interviu, la care a dat raspuns intrebarilor legate de clubul Toastmasters.

Efectul sedintelor Toastmasters insa, nu ar fi atat de apreciat daca nu ar exista sesiunile de feedback, care si de aceasta data au fost foarte utile si perspicace. Astfel, mai intai au fost evaluate toate discursurile vorbitorilor, iar ulterior toti cei care s-au regasit pe scena, inclusiv si cei care au fost luati prin surprindere, au fost evaluati de un gramatician, un Ah-counter, si de catre evaluatorul general.

Dupa ce s-au aflat numele castigatorilor la cele trei nominalizari, si anume: Alexandru Pitei pentru cel mai bun discurs, Vlad Ghenciu pentru cel mai bun evaluator si Cristina Munteanu pentru cel mai bun discurs improvizat, sedinta s-a incheiat pe o nota pozitiva, data de multumirea participantilor pentru emotiile pe care le-au trait in aceasta seara.

Traditionalele multumiri le adresam tuturor celor care au fost alaturi de noi, celor de la SpuneDA, care ne-au ajutat astazi cu pozele sedintei, poze care mai tarziu ne vor trezi amintiri placute, si nu uitati, pana la sedinta de saptamana viitoare va dorim Oratorie Placuta!

Cu drag,

Echipa Top Toastmasters Club.