Seara de 17 aprilie 2012 a fost una cu totul specială la Toastmasters Club. Chiar dacă suntem în săptămîna pascală, asta nu ne-a împiedicat să fim activi, progresivi și să avem invitați pe măsură. Azi am primit în ospeție un grup de băieți deosebiți și energici, care au avut curajul să se urce pe scenă și să ne demonstreze că oratoria începe de la pasiune.
Surprizele nu au contenit aici. În această seară și-au demonstrat elocința tocmai 4 oratori și nu trei, ca de obicei, semn bun. Discursurile au fost interesante și diverse. S-a vorbit despre personalitate, copilărie, scopuri, alimentație sănătoasă, iar unul din speakeri a făcut un elogiu (mai mult decît piar) orașului Soroca.
Chiar dacă am fost campioni la numărul de „ok”-uri și am făcut sufieciente greșeli gramaticale, asta nu ne-a împiedicat să ne luăm doza de voie bună și să învățăm din propriile greșeli grație evaluatorilor.
Evaluatorul general-Dumitru Caminschi a venit cu sugestii importante de care vom ține cont neapărat, iar gazda serii Vlad Ghenciu ne-a moderat cu succes întrunirea care a luat forma unui adevărat show.
Mulțumim invitaților noștri, oamenilor care sunt alături de noi la fiecare ședință și localului Orange Cafe Studio.
Hristos a Înviat

Cu respect Cristina Burlacu-Vice President Public Relations