Marele Voltaire spunea în felul următor: publicul este ca o fiară sălbatică: ori o cucerești ori fugi de ea. Noi însă, cei de la Top Toastmasters Club, știm foarte bine că nimeni nu s-a născut orator, și tocmai din acest motiv învățăm să stapânim publicul pas cu pas, de la ședință la ședință…

Astfel am făcut și în seara de zilei marți, 24 iulie, când ne-am adunat pentru a ne delecta simțurile cu emoții, zâmbete și energie, la o nouă ședință Top Toastmasters Club.

În această seară am aflat mai multe despre rădăcinile antreprenoriale ale lui Dumitru Bordea, ne-am familiarizat cu peripețiile din copilăria lui Petru Scalețchi, ne-am imaginat viața prin culorile descrise de Anastasia Doagă și am învățat să alegem ceea ce spunem dar mai ales cum să spunem de la Mihaela Todică.

La partea cu improvizațiile toată lumea s-a descurcat foarte bine, iar noi am aflat căile spre primul milion de dolari (sau euro) al lui Mihai, am încurajat consumul de produse autohtone prin vocea Marianei și am aflat ce trebuie să facem dacă ne trezim cu poliția la ușă în miez de noapte de la Cristina.

Și pentru ca tradițiile noi să se înrădăcineze în activitățile clubului, astăzi am mai adăugat o carte în biblioteca Top Toastmasters Club: Dicționar de dificultăți și surprize ale limbii române. Atenței… tot mai puține scuze pentru cei care fac greșeli gramaticale. 🙂

Seara însă s-a încheiat cu versurile din creație proprie ale lui Cristian Ghirba care au stârnit un val de aplauze furtunoase și au ridicat publicul în picioare!

Mulțumim tuturor pentru emoțiile împartășite în această seara, dar nu uitați… o fi publicul o fiară sălbatică cum a zis Voltaire, dar noi nu ne dăm bătuți până nu îl cucerim!

Cu respect,

Echipa Top Toastmasters Club.