În timp ce Barack și Mitt își dădeau lupte pentru a-și împărți sferele de influență în lume, noi, cei de la Top Toastmasters Club, într-o seară obișnuită de marți, descopeream o lume nouă.

O lume plină de experiențe fascinante, o lume guvernată de emoții și mai puțin de gânduri, o lume care ne-a absorbit pe majoritatea prin simplitate, fermitate și entuziasm. Probabil că v-ați dat deja seama, este vorba despre lumea invitatului special la acea ședință, o persoană unică prin felul său de a fi, dl. Anatol Durbală.
A fost prima ediție a conceptului “Serilor cu Personalitate” și după părerea noastră a fost o seară foarte intensă, plină de emoții și zâmbete, de critică și învățăminte. Dar, să începem cu începutul…

Vorbitorii, 4 la număr, au fost la înălțime. S-a vorbit despre “libertatea de a lua o decizie”, despre “radiografia vieții” s-au demonstrat “tehnici de vânzări”, iar unul din membrii clubului, în persoana Mihaelei Todică, și-a susținut cel de-al zecelea discurs în cadrul Top Toastmasters Club, obținând în felul ăsta calificativul de Competent Comunicator! Felicitări Mihaela.

A urmat sesiunea de feedback, iar după acesta cuvântul i-a fost oferit invitatului special al serii, domnului Anatol Durbală.

Și cum altfel ar fi putut să înceapă dl. Anatol dacă nu cu un banc proaspăt pregătit pe seama clubului nostru! În mod cert, toată lumea a apreciat inițiativa și inspirația. Ce a urmat după… este greu de descris în cuvinte! Zâmbete, povestiri, exemple, critică, din nou zâmbete :)… întrebări, răspunsuri… astfel încât nici nu am observat cum s-a scurs timpul, absorbiți de pasiunea și înflăcărarea cu care ne vorbea. Cu siguranță am mai fi stat vreo câteva ore, dar timpul nu ne permitea…

Însă pentru a nu le face inimă rea celor care nu au putut să ajungă la această ședință :), anunțăm că Serile cu Perosnalitate vor mai avea loc și cu siguranță vor fi la fel de frumoase.

Nu ne rămâne decât să îi mulțumim dl. Durbală pentru că a acceptat invitația noastră și pentru toate lucrurile pe care ni le-a ămpărtășit, să îl felicitam pe Obama că a câștigat alegerile și să vă urăm tuturor o săptămâna frumosă.

Ne auzim marția viitoare.

Cu drag,

Echipa Top Toastmasters Club.