Încă o seară superbă am petrecut ieri la în cadrul familiei Top Toastmasters Club 🙂 Multă lume, multă energie pozitivă, discursuri faine și la sfârșit o surpriză care ne-a îndulcit pe toți! Ce poți să îți dorești mai mult de atât într-o seară ploioasă de marți.

“Am o mătușă nebună care face așa…” au fost cuvintele Anei Niculăeș, Toastmasterul serii, iar cei care au ieșit în față după aceasta au trebuit să se conformeze regulii și să ne prezinte câteva faze mai nebunatice… așa ca să ținem și noi pasul cu Halloween-ul 🙂

Cei care au ținut publicul în suspans în această seara, adică speakerii, au fost: Doina Fortuna, Vlad Ghenciu,Olga Melniciuc și Dinu Golban!

Doina a vorbit despre forța care ne mișcă din loc, și de ce aceasta ar trebui să vină din interior, Vlad a vorbit despre griji, sau mai exact despre lucrurile pentru care să nu ne facem griji, cum ar fi greșelile sau părerile celorlalți, Olga ne-a îndemnat să începem să ne trezim la ora 5, pentru a fi mult mai prodctivi și eficienți, iar Dinu ne-a vorbit despre energii și cuante în termeni din fizica cuantică.

A urmat o pauză de 10 minute, pauză în care nivelul de energie a atins cote maxime datorită interacțiunii dintre toți cei prezenți. Toată lumea interacționa, râdea, făceau schimb de idei sau pur și simplu se simtea bine. Mai spunem încă o dată: sesiunile de networking de la Top Toastmasters Club sunt ceva special, care merită încercate 🙂

A urmat o sesiune de critică și feedback constructiv din partea evaluatorilor , care în aceată seară au fost Cristina Axentii, Dumitru Caminschi, pe care nu l-am mai vazut de ceva timp pe la sedintele noastre, și Mihaela Todică!

Discursurile de la Table Topics au fost au avut ca subiect principal Halloween-ul, iar cei luați prin surprindere de această dată s-au descurcat foarte bine.

Surpriza serii a avut un gust dulce de această dată, prin torta si copturile deliciose pe care le-a pregătit cu mult drag Alexandra Zuzu. “Ca pentru o familie” a spus Alexandra, și a avut mare dreptate, căci la sfârșit toți am plecat împliniți și satisfăcuți de tot amalgamul de emoții pe care l-am primit în această seară, de pofta cu care am râs și de persoanele cu care am interacționat – ca într-o familie!

Mulțumim celor ce au fost alături de noi, un mare mulțumim il adresăm celor de la SpuneDA pentru pozele pe care le așteptăm cu nerăbdare, și vă dorim tuturor o săptămână excelentă!

Cu drag,

Echipa Top Toastmasters Club!