Ziua de 07 august 2012 – cea mai toridă zi a anului… La ședința Top Toastmasters Club din acestă zi – sala este plină ca de obicei, iar lumea se adună pentru a trece încă odată prin toată diversitatea emoțiilor pe care oratoria o poate oferi.

La ședința din această seară am aflat mai multe despre valorile Cristinei Axenti care a avut primul său discurs în cadrul clubului nostru, Ana Niculăieș ne-a povestit foarte entuziasmată despre experiența sa din Cape Town, Africa de Sud, iar Ion Grițco a fost foarte convingător atunci când ne-a împărtășit opiniile sale despre talent, caracter și noroc.

După sesiunea de discursuri a urmat și sesiunea de feedback, iar la sesiunea de discursuri fulger publicul s-a distrat un pic datorită temelor alese, dar mai ales datorită prestației vorbitorilor.

Diplomele din această seară pentru cei ce au plăcut mai mult publicului au fost înmânate Cristinei Axenti – cu cel mai bun discurs, Mihaelei Todică – pentru cel mai bun evaluator și Liliei Pleșca – pentru cel mai bun discurs improvizat.

Seara însă, după cum ne-am obișnuit deja, a avut un final emoționant datorită interpretării expresive a Victoriei Prunici cu poezia “Mama” de Nicolae Labiș.

Mulțumim tuturor celor ce au fost împreună cu noi, iar un “mulțumesc” deosebit il adresăm lui Ion Cebanu – fotograful Top Toastmasters Club din această seară.

Și nu uitați, pâna data viitoare vă dorim oratorie placută!

Cu respect,

Echipa Top Toastmasters Club