Despre Noi

Possible Warning Signs on DescribingaPersonPersonality You Must Be Aware Of

The Way to Get the Most Out One’s Writing If you have any difficulties using uploading, don’t let yourself be afraid to compose via conversation. For an iconic photograph it’s lovely and certainly will remain inside the mind for a […]

The Basic Facts of WriteTermPaperforMe

The Basic Facts of WriteTermPaperforMe The Ugly Side of Write Term Paper for Me By thinking regarding the long-term perceptions of you and your company, as opposed to an instant euro or rating, you’re a whole lot prone to act […]

The 30-Second Trick for TermPaperWritingService

The 30-Second Trick for TermPaperWritingService If you’re the person who’s in desperate need of an suitable term paper writing support do not pertain to utilize the own chance! Thus, the only real logical way out will be to begin trying […]

\
Print Shortlink

Despre Noi

 

Cei mai mulţi oameni, atunci când sunt confruntaţi cu posibilitatea de a lua cuvântul în public, se simt inconfortabil. Cu toate astea, abilitatea de a vorbi cu încredere în faţa unui public precum şi abilitatea de a conduce cu eficienţă o echipă pentru atingerea unor obiective precise se numără printre condiţiile de bază pentru a obţine ceea ce doreşti, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.

Toastmasters International

Toastmasters International este o organizaţie educaţională non-profit, prin intermediul căreia oamenii învăţă cum să vorbească în public şi cum să-şi dezvolte abilităţi de lider. De la primul club care şi-a început activitatea în 1924, în California, Toastmasters a crescut pentru a deveni în prezent cea mai importantă organizaţie din lume în domeniul comunicării, având aproximativ 280.000 de membri în 13.500 de cluburi din 116 de ţări.

Top Toastmasters Club

Top Toastmasters Club a luat nastere in Republica Moldova acum 3 ani, si reprezinta un atelier de lucru de tipul “învaţă cum se face”, în care membrii îşi perfecţionează abilităţile lor într-o atmosferă confortabilă şi prietenoasă.. Sedintele clubului au loc in fiecare zi de marti a saptamanii, incepand cu ora 19:00. La moment clubul este constituit din 33 membri oficiali care isi dezvolta abilitatile atat pe partea de Comunicare cat si pe partea de Leadership.

Cei care aderă la un club Toastmasters dobândesc abilităţi de comunicare cu ajutorul manualului “Competent Communication”, care conţine o serie de 10 sarcini concepute special pentru a inculca o fundatie de bază a vorbirii în public.

Membrii îşi pot dezvolta de asemenea abilităţile de lider şi practicile de lucru cu ajutorul programelor din manualulele “Competent Leadership” şi “High Performance Leadership”, precum şi servind drept lideri la diferite niveluri organizaţionale din cadrul clubului.