ENTUZIASM – acesta este cuvântul ce caracterizează de minune seara zilei de marți 18 septembrie, petrecută în compania celor de la Top Toastmasters Club Chișinău. Oaspeți noi, fețe zâmbitoare, unii puși pe glume, alții foarte serioși… toate aceste apelative caracterizează cu desăvârșire publicul prezent la această ședință, ședință care de altfel s-a desfășurat cu “casa inchisă” datorită numărulu i mare de participanți.

Persoana care a prezidat această ședință din postura de Toastmaster a fost nimeni altul decât Alexandru Bordea – președintele Top Toastmasters Club.

Speakerii au ținut publicul în priză prin diversitatea subiectelor pe care le-au abordat. Astfel, Carolina Dogaru ne-a vorbit într-un tempou foarte rapid despre calitățile și visele sale, Andrei Rudoi ne-a reamintit despre rolul pe care îl au carțile în formarea personalității noastre, Dumitru Popa a venit cu impresii proaspete de pe continentul american, impresii pe care ni le-a împărtășit sub forma unui discurs, iar Dinu Golban ne-a vorbit despre lucrul pe care toată lumea îl face dar nimeni nu vorbește despre acest subiect… da, este vorba despre sex și toate beneficiile sale.

Evaluatorii au dat dovadă de pragmatism cât și de indulgență, criticând dar și încurajând vorbitorii acolo unde era cazul, iar cea mai bună la capitolul evaluări în această seară s-a dovedit a fi Dorina Vasilache. Felicitări.

Anastasia Doagă, din rolul de Table Topics Master, a fost cea care a venit cu temele pentru discursurile impovizate din această seară, iar cel mai pregătit dintre cei nepregătiți a fost Alexandru Pitei, care a susținut că femeile ar trebui să aibă ochi doar pentru bărbații săi. Iată…

În încheiere, la partea cu surprize ne-a onorat Victoria Prunici cu interpretatea foarte emoționantă a poeziei “Mi-e Dor De Tine Mama” scrisă de Grigore Vieru. Foarte frumos. Mulțumim Victoria!

Astea au fost cele mai importante evenimente ale serii, iar dacă stând în fața monitorului și citind aceste rânduri vi se pare puțin, ce-ar fi să veniți la una dintre ședințele clubului să simțiți cu adevărat gustul Toastmasters!

Mulțumim Cristinei Evtodii și lui Ion Cebanu, care și-au unit forțele pentru a surprinde cât mai multe momente interesante din cadrul ședinței prin pozele pe care le-au facut, și deasemenea mulțumim tuturor celor care au fost cu noi în această seară. Iar până marția viitoare vă dorim tuturor oratorie plăcută!

Cu respect,

Echipa Top Toastmasters Club!