Chiar dacă sunt obosit după servici, entuziasmat după o zi plină de evenimete copleșitoare sau pur și simplu am avut o zi obișnuită, fiecare seară de marți mi-o petrec în sânul Top Toastmasters Club Chișinău. Fac lucrul ăsta pentru gama largă de trăiri pe care le primesc la fiecare ședință, pentru multitudinea relațiilor amicale pe care le-am construit de-a lungul timpului și pentru binescunoscutele surprize cu care ne-a obișnui deja clubul 🙂 Dar cu surprizele mai târziu…

Alexandra Zuzu, în calitate de toastmaster, a prezidat ședința din această seară, ședință ce s-a remarcat la capitolul discursuri. Astfel, Diana Mihăilă, cu un prim discurs în cadrul clubului, ne-a vorbit despre persoana sa și despre răscrucea de drumuri la care se află, iar Cristina Axentii a uimit publicul comparând viața de cuplu cu o telecomandă, atenționându-ne în același timp să avem grijă la “butoanele” apăsate. Ulterior Doina Prodan, cea care a și câștigat titlul de cel mai bun vorbitor al serii, a impresionat publicul prin profunzimea discursului său despre dragoste și dezamăgire, iar Dinu Golban ne-a prezentat, în stilul său caracteristic, care sunt avantajele gândirii pozitive.

Chiar dacă lumea s-a obișnuit ca surpriza să vină la sfârșitul ședinței… astăzi, aceasta a avut loc înainte de pauză, când președintele Top Toastmasters Club Chișinău, Alexandru Bordea, care și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, a primit în dar o frumoasă poezie din creația proprie a Victoriei Dodon, iar Alexandra Zuzu și Irina Bușmachiu i-au dedicat o piesă din repertoriul Sofiei Rotaru. Cireașa de pe tort din această seară, a fost chiar tortul 🙂 pe care l-am oferit cu mare drag președintelui clubului.

Ulterior la capitolul evaluări, Ilie Dercaci s-a dovedit a fi cel mai bun, iar la etapa de discursuri improvizate, Alexandru Pitei a plăcut cel mai mult publicului.

Seara nu putea să se încheie însă fără evaluarea gramaticianului, Sergiu Toma, care ne-a provocat să vorbim cât mai corect, Ah-counterului în persoana Marianei Robu, și evaluatorului general, rol cu care Mihaela Todică s-a isprăvit foarte bine.

Mulțumim celor ce ne-au fost alături în această seară, un mare mulțumesc il adresăm lui Ion Cebanu de la care așteptăm pozele acestei ședințe, și îi urăm încă odată LA MULȚI ANI președintelui clubului.

Și nu uitați… marția viitoare același loc, aceeași oră!