Ce frumos e parcul vara!
Vara, când se lasă seara…
La frigărui şi voie buna,
Ne-am adunat toţi împreună.

Aşa cum sintem la finele verii, e mare pacat sa-ţi petreci zilele de duminică în casă.
Deaceea în dorinţa de a face o schimbare de decor si de a “get out of the box” (ieşi din cutie), echipa Top Toastmasters Club şi-a dat întîlnire duminică 18 august la orele 15:00 în parcul Valea Morilor.

Bine pregătiţi cu toate cele necesare, entuziasmaţi şi echipaţi cu dispoziţie bună şi dorinţă de aer liber şi iarbă verde am evadat în sînul naturii, iar aşteptările ne-au fost adeverite căci am avut parte de o încîntare pentru suflet cît şi pentru trup.
Adevărul este că ne-am relaxat de minune într-un loc răcoros şi foarte frumos delectîndu-ne cu carne şi legume la grătar, fructe şi alte gustări delicioase. De fapt ieşirea noastra a fost nu doar una relaxantă şi apetisantă dar şi foarte activă caci am avut parte de diverse concursuri, jocuri distractive şi intelectuale, sporturi în aer liber care în mod sigur ne-au încarcat bateriile.

Fiecare dintre noi a contribuit pentru ca să organizăm un picnic excepţional.
La început ne-am amintit şi am aflat informaţie utilă şi interesantă despre Top Toastmasters Club la capitolul întrebări fulger, cîştigătorii fiind premiaţi cu dulciuri, apoi divizaţi în echipe toţi şi fiecare în parte şi-au demonstrat abilităţile şi cunoştinţele participînd la diverse jocuri: pantomimă, ghiceşte cintecul, jocul personalităţilor, jocul memoriei. Unii s-au dovedit a fi mai buni la improvizări alţii au dat dovadă de memorie bună şi cunoştinţe vaste în diverse domenii, toate acestea condimentate cu glume,cintece şi voie bună.

În final a venit şi clipa sincerităţii şi curajului în cadrul jocului Adevăr sau Provocare, iar după ce am aflat mai multe despre fiecare şi ne-am încercat curajul şi norocul am stins cu grijă focul, am lasat ordine în urma noastră şi am plecat fericiţi la casele noastre.

Mulţumim tuturor pentru prezenţa, energia şi entuziasmul vostru, a fost o placere să vă avem alaturi şi să petrecem clipe frumoase care ne-au facut viaţa mai frumoasă.