Print Shortlink

Rock and Roll Christmas Party

Simbata 14 decembrie, a avut loc cea mai tare petrecere a anului marca Toastmasters – Rock’n’Roll Christmas Party. Cele 3 cluburi Toastmasters din Chisinau: Top Toastmasters Club(roman), Chisinau Toastmasters Club(englez) si Le Club Toastmasters Francs-Parleurs Chisinau(francez) s-au adunat pentru a sarbatori craciunul in stil Rock’n’Roll.

Evenimentul a fost planificat si organizat ca la carte cu implicarea membrilor cluburilor si cu sustinerea partenerilor oficiali: Evenda, Amy’s, Moldova design, Tucano Cofee, Dulcinella, BAByliss, et cetera, Diana Golis, ACORD TRAVEL.MD, Orhei Vit.
Cei mai energici, entuziasmati si talentati oratori si lideri si-au dat intilnire intr-un local din capitala unde s-au teleportat in anii ’50, una din cele mai frumoase perioade in muzica, moda si dans, purtind haine din piele si blugi, fuste pudel, rochii conice, blana sau jacheta cu guler din blana, pantaloni capri, iar coafurile au fost in stil Victoria Rolls sau Elvis Presley.

Startul petrecerii a fost dat o data cu inminarea certificatelor de membru al cluburilor Toastmasters celor noi veniti si a diplomelor pentru cîştigătorii nominalizarilor Top Toastmasters Club. I-am făcut ulterior loc distractiei în programul nostru, in adevaratul sens al cuvintului. Muzica live, colind, dansuri, concursuri şi invitaţi speciali, toate acestea au dat serii o atmosferă specială de sarbatoare. Am avut parte chiar şi de lectii de dans rock’n’roll ;i un examen dupa, iar cei mai buni au fost premiati de partenerii nostru oficiali. Si pentru ca Toastmasters inseamna in primul rand oratorie, cei prezenti au avut sansa de a improviza participind si la etapa discursurilor fulger prin care si-au demonstrat abilitatile oratorice in situatii imprevizibile. Simtul umorului, buna dispozitie si atmosfera prietenoasa a dominat toata seara, lumea a discutat, a dansat, a cintat si a savurat din bucatele pregatite

Evenimentul a culminat cu o super – torta gustoasa din care toti au savurat la indemnarea presedintilor celor 3 cluburi Top Toastmasters.

Ne-am putut convinge ca familia Toastmasters pe linga faptul ca educa lideri si oratori competenti, aduna si dezvolta oameni cu atitudine pozitiva, oameni caror le pasa si care au spirit de initiativa, oameni care pot munci si investi in propria persoana dar si oameni care se pot distra si se pot bucura de viata.
Tinem sa multumim celor prezenti la eveniment si sa-i invitam la sedintele Toastmasters – locul unde oratoria si leadership-ul sint la ele acasa.
Multumim organizatorilor care au facut ca lucrurile sa mearga si de data asta si au facut-o cu iscusinta.

Multumim fotografilor care au inregistrat momentele semnificative ale evenimentului si aducem
Mari multumiri partenerilor nostri pentru susţinerea acordată, dar şi pentru faptul că împreună am reusit sa organizam o petrecere frumoasa!

La multi ani si sarbatori fericite din partea cluburilor Toastmasters!!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.